Lokale ondernemers steunen Lionsclub Epe met kavels voor de veiling

Wijnkoperij Kroese neemt u mee op ontdekkingsreis in de wereld van de wijnen. Gedurende een leerzame wijnproeverij leert u wijnen analytisch te beoordelen en te proeven.

Daarnaast krijgt u uitleg over hoe wijn wordt gemaakt, hoe etiketten gelezen kunnen worden en waar u zoal op moet letten als u wijn koopt.

Ook wordt uitgebreid ingegaan op het combineren van wijnen met gerechten. Kortom, alle vragen waar u als wijnliefhebber mee zit, komen tijdens deze middag/avond aan bod.

 

Aantal personen: 15

Een authentieke Biljarttafel van Wilhelmina

De tafel stamt uit 1930, Grand Cafe De Posthoorn, biedt de opbrengst van de veiling aan het goede doel van Lions Club Epe. Een eyecatcher voor in je mancave of in je eigen kroeg. Zo’n erfstuk kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Voor deze speciale kavel accepteren we ook biedingen via info@haringparty-lions.nl. De bieding via mail stop op 23 juni om 16:00. Daarna wordt hij aangeboden op de haringparty en gaat hij naar de hoogste bieder, zijnde via mail gedaan of tijdens de haringparty

Herman ter Weele stelt 2 gelooide runderhuiden beschikbaar.

 

 

De Creatieve Fundatie ter waarde van € 2.950,-.

In één dag zetten wij samen de positionering (het kloppend hart) van jouw organisatie op papier aan de hand van onze methode De Creatieve Fundatie.

Deze unieke methode is speciaal ontwikkeld voor organisaties waar een uitgebreide strategie in de bureaula is beland omdat het in praktijk moeilijk inzetbaar blijkt te zijn OF voor organisaties die met een frisse blik willen kijken naar hun positionering.

Wij maken positionering eenvoudig & praktisch door te luisteren naar de kern en hier een krachtig plan voor te schrijven met o.a.:

– off- en online nulmeting;
– merkwaarden;
– missie;
– visie;
– ideale doelgroep;
– merkdoel;
– beleving.

**Wij zijn Rebels met een missie. **Door te luisteren naar onze intuïtie en zo mensen te inspireren, versterken wij waardevolle merken en zorgen voor organische groei. Zo zijn wij van betekenis voor de wereld om ons heen en haar volgende generaties.

Rebelation – empowering brands

Een mooi boeket zijde bloemen kan uw kantoor of woonkamer een heerlijke ervaring geven.

Dutch Silk uit Heerde stelt een schitterend boeket ter beschikking.

Decohome Van Triest komt je adviseren hoe je met kleur nog meer een homey gevoel kan creeren. De expert uit Vaassen helpt je op weg.

Heb je net je advies genoten en wil je het ook nog realiseren. Van Triest stelt de nodige werkuren beschikbaar, ter waarde van 500 euro.

We hebben Marjolein Menke bereid gevonden om een van olieverf schilderijen als veiling kavel ter beschilling te stellen. Het schilderij heeft een waarde van 350 euro.

Schilderij "Molen Werklust Oene

Anne Venema gaat ons verrassen met een uniek juweel. Kortom wij weten het ook nog niet. Kunnen alleen maar zeggen kom langs en biedt mee voor het goede doel.

De Haringparty is op 23 juni 2022 en dat is over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nog geen kaart?

Bestel ze nu nog want op is op. En aan de deur worden geen kaarten verkocht. Kaarten kosten 60 euro per stuk.

 

3 + 5 =

Hoofdsponsor

Hoofdsponsors commiteren zich voor 3 jaar, vanaf 2022 verwelkomen wij

BMW Dusseldorp hoofdsponsor Lionsclub Epe Haringparty

Sponsor

In 2022 worden we ondersteund door de volgende sponsoren