Waarom mag je de Lions Haringparty niet missen

Kom naar de jaarlijkse haringparty van de Lions en geniet van een heerlijk Hollands traditie! Op deze feestelijke avond proef je de beste haring van het seizoen, geserveerd met bijpassende drankjes en verrukkelijke hapjes.

Maar deze avond gaat om meer dan alleen lekker eten. Met jouw aanwezigheid steun je ook het goede doel dat de Lionsclub ondersteunt. We zetten ons in voor diverse projecten en initiatieven in de lokale gemeenschap en daarbuiten. Door naar de haringparty te komen, draag je dus bij aan een betere wereld!

De haringparty van de Lions is ook de perfecte gelegenheid om bij te praten met vrienden, familie en andere belangrijke mensen uit jouw netwerk. Maak nieuwe connecties en geniet van een gezellige avond vol culinaire hoogtepunten en goede gesprekken.

 

Zorg dat je erbij bent op deze onvergetelijke avond en reserveer nu jouw kaartjes voor de haringparty van de Lions!

12 Goede doelen

> 10 jaar

het netwerk event van regio Epe

172000 Euro bijeen gebracht

2023 : Mede realisatie Huis van de Buurt

In 2023 hebben we de haringparty ingezet om fondsen te werven voor het kunnen realiseren van het Huis de Buurt

2022 : Ventwagen voor de Passerel

In 2022 hebben meegeholpen aan het realiseren van de ventwagen droom voor clienten van de Passerel.

Twee doelen in 2019

Met de totale opbrengst van €15000,- hebben we dit jaar kunnen besteden aan twee goede doelen. Een snoezel-apparaat voor Philadelphia Heerde en een bijdrage voor de Stichting Hoogvliegers.

2018

Een bedrag van € 15.000,- is dit jaar gedoneerd aan de Stichting Schaapskudde Epe-Heerde voor de renovatie van één van de dierenruimtes bij de schaapskooi. Het was wederom een succesvolle haringparty.

Wilt u bijdragen aan de goede doelen van Lions Epe

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing